• 15
    min
    Voorbereidingstijd
  • 1
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamEric Geysenbergs
  • Type receptVegetarisch
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHoofdgerecht
  • IngrediëntenEieren, Groenten
  • Aantal personen1 persoon

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 1 paprika
  • Handvol doperwten
  • 50 g boter
  • Peper
  • Zout
  • Worcestersaus

Stappen

  1. Klop de eieren met de melk en voeg naar smaak peper, zout en Worcestersaus toe.
  2. Snij de paprika in smalle repen.
  3. Doe de helft van de boter in een pan en fruit daarin de fijngesneden ui goudgeel.
  4. Voeg de paprika toe en na ongeveer één minuut de doperwten.
  5. Leg het mengsel op de omelet en vouw dicht.

Gelijkaardige recepten

Lea & Perrins kaasnougat met noten en abrikozen
Origineel Lea & Perrins recept
Zomerse tomatencarpaccio
Ingezonden door een fan

Zomerse tomatencarpaccio

Voorbereiding: 10 mins

Bolognaisesaus
Ingezonden door een fan

Bolognaisesaus vegetarisch

Voorbereiding: 20 mins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was