• 10
    min
    Voorbereidingstijd
  • 4
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: Geen commentaar
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamPeter Vandommele
  • Type receptVegetarisch
  • MoeilijkheidsgraadGevorderd
  • GerechtHapjes, Voorgerecht
  • IngrediëntenGroenten, Vis
  • Aantal personen4 personen

Ingrediënten

  • Olie
  • Eigeel
  • Peper en zout
  • Lea & Perrins
  • Tonijn
  • Groene appel
  • Zure room
  • Blauwe besjes en blaadjes zuring

Stappen

  1. Maak een dressing met het eigeel, peper en zout, Lea&Perrins en de olie.
  2. Snij de tonijn in kleine blokjes en doe hetzelfde met de groene appel.
  3. Meng nu de tonijn en de appelstukjes met de dressing en 1 eetlepel zure room.
  4. Doe in 4 vormpjes of dresseerringen en werk af met een schijfje tonijn, een blauw besje, enkele stukjes appel en een blaadje zuring

Gelijkaardige recepten

Zomerse tomatencarpaccio
Ingezonden door een fan

Zomerse tomatencarpaccio

Voorbereiding: 10 mins

Lea & Perrins Vegetarische Martino
Ingezonden door een fan TOP

Broodje vegetarisch martino

Voorbereiding: 10 mins

Lea & Perrins kaasnougat met noten en abrikozen
Origineel Lea & Perrins recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *