- 20
min Voorbereidingstijd
- 2
per Porties
Receptenoverzicht
- Inzender naamJorrit Ghijsels
- Type receptVegetarisch
- MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
- GerechtHapjes
- IngrediëntenGroenten
- Aantal personen2 personen
Stappen
-
Pel en snipper de ui.
-
Snij de paprika (zonder zaadlijst) in stukjes.
-
Schil de komkommer, haal er de kern uit, snij in stukjes. Hou 4 stukjes apart voor de garnering
-
Doe de ui en paprika in de blender, samen met de komkommer, de gepelde knoflook en de tomatencoulis.
-
Mix alles goed fijn.
-
Schenk er 3 cl olijfolie bij en 1 cl Worcestersaus.
-
Breng op smaak met peper en zout.
-
Mix tot er geen stukjes meer overblijven.
-
Zet minstens 30 minuten in de koelkast.
-
Prik de kerstomaatjes en de komkommerstukjes op prikkers en zet ze in de soep.
-
Werk af met basilicum.
Gelijkaardige recepten
Ingezonden door een fan
Ingezonden door een fan
Ingezonden door een fan