• 10
    min
    Voorbereidingstijd
  • 2
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamTerryn Thomas
  • Type receptVegetarisch
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHoofdgerecht, Voorgerecht
  • IngrediëntenGroenten
  • Aantal personen2 personen

Ingrediënten

  • Tomatencarpaccio
  • 1 rode biet
  • 1 stokbrood
  • Parmezaan
  • Olijfolie
  • Peper en Lea & Perrins Worcestersaus
  • Zeezout

Stappen

  1. Leg de tomatencarpaccio op een mooi bordje. 
  2. Kook de rode biet en snij in kleine blokjes. 
  3. Grill het stokbrood met de olijfolie, het zeezout, de Lea & Perrins Worcestersaus en de peper. 
  4. Werk de schotel af met parmezaanschllfers en met de rodebietblokjes.

Gelijkaardige recepten

Lea & Perrins kaasnougat met noten en abrikozen
Origineel Lea & Perrins recept
Carpaccio van courgettes met pompelmoes en Lea & Perrins dressing
Origineel Lea & Perrins recept
Pittige pompoensoep met geroosterde pompoenpitten
Origineel Lea & Perrins recept

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was