- 10
minVoorbereidingstijd - 2
perPorties
Receptenoverzicht
- Inzender naamTerryn Thomas
- Type receptVegetarisch
- MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
- GerechtHoofdgerecht, Voorgerecht
- IngrediëntenGroenten
- Aantal personen2 personen
Ingrediënten
- Tomatencarpaccio
- 1 rode biet
- 1 stokbrood
- Parmezaan
- Olijfolie
- Peper en Lea & Perrins Worcestersaus
- Zeezout
Stappen
- Leg de tomatencarpaccio op een mooi bordje.
- Kook de rode biet en snij in kleine blokjes.
- Grill het stokbrood met de olijfolie, het zeezout, de Lea & Perrins Worcestersaus en de peper.
- Werk de schotel af met parmezaanschllfers en met de rodebietblokjes.
Gelijkaardige recepten
![Lea & Perrins kaasnougat met noten en abrikozen](https://leaperrins.be/wp-content/uploads/2019/03/LP-kaas-1024x576.jpg)
Origineel Lea & Perrins recept
Lea & Perrins kaasnougat met noten en abrikozen
Voorbereiding: 20 mins
![Carpaccio van courgettes met pompelmoes en Lea & Perrins dressing](https://leaperrins.be/wp-content/uploads/2019/03/LP-courgette-1024x576.jpg)
Origineel Lea & Perrins recept
Carpaccio van courgettes met pompelmoes en Lea & Perrins dressing
Voorbereiding: 20 mins
![Pittige pompoensoep met geroosterde pompoenpitten](https://leaperrins.be/wp-content/uploads/2019/03/LP-pittigepompoensoep-1024x576.jpg)
Origineel Lea & Perrins recept
Pittige pompoensoep met geroosterde pompoenpitten
Voorbereiding: 45 mins