• 10
    min
    Voorbereidingstijd
  • 2
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamTerryn Thomas
  • Type receptVegetarisch
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHoofdgerecht, Voorgerecht
  • IngrediëntenGroenten
  • Aantal personen2 personen

Ingrediënten

  • Tomatencarpaccio
  • 1 rode biet
  • 1 stokbrood
  • Parmezaan
  • Olijfolie
  • Peper en Lea & Perrins Worcestersaus
  • Zeezout

Stappen

  1. Leg de tomatencarpaccio op een mooi bordje. 
  2. Kook de rode biet en snij in kleine blokjes. 
  3. Grill het stokbrood met de olijfolie, het zeezout, de Lea & Perrins Worcestersaus en de peper. 
  4. Werk de schotel af met parmezaanschllfers en met de rodebietblokjes.

Gelijkaardige recepten

Lea & Perrins Gerookte tonijn
Ingezonden door een fan
Lea & Perrins Vegetarische Martino
Ingezonden door een fan TOP

Broodje vegetarisch martino

Voorbereiding: 10 mins

Lea & Perrins kaasnougat met noten en abrikozen
Origineel Lea & Perrins recept

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was