• 10
    min
    Voorbereidingstijd
  • 2
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamTerryn Thomas
  • Type receptVegetarisch
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHoofdgerecht, Voorgerecht
  • IngrediëntenGroenten
  • Aantal personen2 personen

Ingrediënten

  • Tomatencarpaccio
  • 1 rode biet
  • 1 stokbrood
  • Parmezaan
  • Olijfolie
  • Peper en Lea & Perrins Worcestersaus
  • Zeezout

Stappen

  1. Leg de tomatencarpaccio op een mooi bordje. 
  2. Kook de rode biet en snij in kleine blokjes. 
  3. Grill het stokbrood met de olijfolie, het zeezout, de Lea & Perrins Worcestersaus en de peper. 
  4. Werk de schotel af met parmezaanschllfers en met de rodebietblokjes.

Gelijkaardige recepten

Pittige pompoensoep met geroosterde pompoenpitten
Origineel Lea & Perrins recept
Gevulde omelet
Ingezonden door een fan

Gevulde omelet

Voorbereiding: 15 mins

Origineel Lea & Perrins recept

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was