- 20
minVoorbereidingstijd - 4
perPorties
Receptenoverzicht
- Inzender naamLea & Perrins
- Type receptKaas
- MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
- GerechtHapjes
- IngrediëntenKaas
- Aantal personen4 personen
Ingrediënten
- 1/4 goed rijpe camembert
- 3 eetlepels blauwe schimmelkaas
- 100 g zachte romige kaas type zachte Herve of abdijkaas
- 8 walnoten
- 4 gedroogde abrikozen
- 1 eetlepel Lea & Perrins Worcestersaus
Stappen
- Snij de kaas in blokjes, hak de noten grof en snij de abrikozen in dobbelsteentjes.
- Meng alle ingrediënten in een kom, voeg Lea & Perrins Worcestersaus toe en roer goed om. Dek af met vershoudfolie en zet minstens 3 uur koel weg.
- Dien op met notenbrood.
- Tip: vervang de abrikozen door in Lea & Perrins Worcestersaus geweekte rozijnen.
Gelijkaardige recepten
Zomerse tomatencarpaccio
Voorbereiding: 10 mins
Carpaccio van courgettes met pompelmoes en Lea & Perrins dressing
Voorbereiding: 20 mins
Gaspacho
Voorbereiding: 20 mins