• 20
    min
    Voorbereidingstijd
  • 4
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamLea & Perrins
  • Type receptKaas
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHapjes
  • IngrediëntenKaas
  • Aantal personen4 personen

Ingrediënten

  • 1/4 goed rijpe camembert
  • 3 eetlepels blauwe schimmelkaas
  • 100 g zachte romige kaas type zachte Herve of abdijkaas
  • 8 walnoten
  • 4 gedroogde abrikozen
  • 1 eetlepel Lea & Perrins Worcestersaus

Stappen

  1. Snij de kaas in blokjes, hak de noten grof en snij de abrikozen in dobbelsteentjes.
  2. Meng alle ingrediënten in een kom, voeg Lea & Perrins Worcestersaus toe en roer goed om. Dek af met vershoudfolie en zet minstens 3 uur koel weg.
  3. Dien op met notenbrood.
  4. Tip: vervang de abrikozen door in Lea & Perrins Worcestersaus geweekte rozijnen.

Gelijkaardige recepten

Zomerse tomatencarpaccio
Ingezonden door een fan

Zomerse tomatencarpaccio

Voorbereiding: 10 mins

Carpaccio van courgettes met pompelmoes en Lea & Perrins dressing
Origineel Lea & Perrins recept
Lea & Perrins Gaspacho
Ingezonden door een fan

Gaspacho

Voorbereiding: 20 mins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was