• 20
    min
    Voorbereidingstijd
  • 4
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamVincent Scheuer
  • Type receptVegetarisch
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHoofdgerecht
  • IngrediëntenPasta
  • Aantal personen4 personen

Ingrediënten

  • 2 blikken tomatenstukjes
  • 2 uien
  • 100 g kappertjes
  • Lea & Perrins Worcestersaus
  • Thijm
  • Laurier
  • Zout

Stappen

  1. Giet de tomatenstukjes uit blik in een kookpot.
  2. Voeg de 100 g kappertjes toe, samen met 40 ml Lea & Perrins Worcestersaus, een snuifje zout, de thijm en de laurier.
  3. Laat zachtjes inkoken.
  4. Snij de uien in stukjes.

Gelijkaardige recepten

Zomerse tomatencarpaccio
Ingezonden door een fan

Zomerse tomatencarpaccio

Voorbereiding: 10 mins

Pittige pompoensoep met geroosterde pompoenpitten
Origineel Lea & Perrins recept
Kruidige Lea & Perrins pompoensoep
Origineel Lea & Perrins recept

Kruidige Lea & Perrins pompoensoep

Voorbereiding: 30 mins

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was