- 15
minVoorbereidingstijd - 1
perPorties
Receptenoverzicht
- Inzender naamEric Geysenbergs
- Type receptVegetarisch
- MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
- GerechtHoofdgerecht
- IngrediëntenEieren, Groenten
- Aantal personen1 persoon
Ingrediënten
- 2 eieren
- 1 paprika
- Handvol doperwten
- 50 g boter
- Peper
- Zout
- Worcestersaus
Stappen
- Klop de eieren met de melk en voeg naar smaak peper, zout en Worcestersaus toe.
- Snij de paprika in smalle repen.
- Doe de helft van de boter in een pan en fruit daarin de fijngesneden ui goudgeel.
- Voeg de paprika toe en na ongeveer één minuut de doperwten.
- Leg het mengsel op de omelet en vouw dicht.
Gelijkaardige recepten
![Lea & Perrins Gerookte tonijn](https://leaperrins.be/wp-content/uploads/2019/03/LP-gerookte-tonijn-1024x576.jpg)
Ingezonden door een fan
Gerookte tonijn met groene appel en Lea & Perrins
Voorbereiding: 10 mins
![Kruidige Lea & Perrins pompoensoep](https://leaperrins.be/wp-content/uploads/2019/03/LP-pompoensoep-1024x576.jpg)
Origineel Lea & Perrins recept
Kruidige Lea & Perrins pompoensoep
Voorbereiding: 30 mins
![Carpaccio van courgettes met pompelmoes en Lea & Perrins dressing](https://leaperrins.be/wp-content/uploads/2019/03/LP-courgette-1024x576.jpg)
Origineel Lea & Perrins recept
Carpaccio van courgettes met pompelmoes en Lea & Perrins dressing
Voorbereiding: 20 mins