• 30
    min
    Voorbereidingstijd
  • 4
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamVeronique Jacobs
  • Type receptVlees
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHoofdgerecht
  • IngrediëntenVlees
  • Aantal personen4 personen

Ingrediënten

  • Varkenshaasje
  • 1 rode ajuin
  • Boursin
  • Koffiemelk
  • Peper
  • Worcestersaus

Stappen

  1. Bak het varkenshaasje.
  2. Haal het eruit en hou warm.
  3. Bak in dezelfde pan de rode ajuin glazig.
  4. Voeg vervolgens koffiemelk toe en de Boursin.
  5. Laat alles smeuig worden en voeg als laatste nog enkele druppels worcestersaus toe naargelang de smaak, en eventueel een klein beetje peper!

Gelijkaardige recepten

Tartaar op Italiaanse wijze
Ingezonden door een fan

Tartaar op Italiaanse wijze

Voorbereiding: 15 mins

Lea & Perrins-spaghetti-pompoen
Ingezonden door een fan

Spaghetti Pompoen Bolognaise

Voorbereiding: 30 mins

Omurice (Japanse omelet) met Worcestersaus
Ingezonden door een fan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was