• 30
    min
    Voorbereidingstijd
  • 4
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamEvi Van De Veire
  • Type receptVlees
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHoofdgerecht
  • IngrediëntenVlees
  • Aantal personen4 personen

Ingrediënten

  • 1 spaghettipompoen
  • Bolognaisesaus
  • Worcestersaus

Stappen

  1. De spaghettipompoen in 2 snijden en de pitten verwijderen.
  2. De pompoen invetten met olijfolie en een halfuurtje in een voorverwarmde oven van 180 graden zetten.
  3. Ondertussen de bolognaisesaus maken.
  4. Worcestersaus toevoegen naar smaak.

Gelijkaardige recepten

Omurice (Japanse omelet) met Worcestersaus
Ingezonden door een fan
Lea & Perrins Stoofpotje
Ingezonden door een fan

Gemakkelijk stoofpotje

Voorbereiding: 1 hours

Broodje met knoflook-amandel dip & ham
Origineel Lea & Perrins recept

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was