• 30
    min
    Voorbereidingstijd
  • 4
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: Geen commentaar
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamEvi Van De Veire
  • Type receptVlees
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHoofdgerecht
  • IngrediëntenVlees
  • Aantal personen4 personen

Ingrediënten

  • 1 spaghettipompoen
  • Bolognaisesaus
  • Worcestersaus

Stappen

  1. De spaghettipompoen in 2 snijden en de pitten verwijderen.
  2. De pompoen invetten met olijfolie en een halfuurtje in een voorverwarmde oven van 180 graden zetten.
  3. Ondertussen de bolognaisesaus maken.
  4. Worcestersaus toevoegen naar smaak.

Gelijkaardige recepten

Kippenspies met avocado-salsa en pitabrood
Origineel Lea & Perrins recept
Steak Tartaar
Origineel Lea & Perrins recept

Steak Tartaar

Voorbereiding: 25 mins

Bloemkoolburger met Lea & Perrins Worcestersaus
Ingezonden door een fan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *