• 15
    min
    Voorbereidingstijd
  • 2
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamNoel Christophe
  • Type receptVlees
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHapjes
  • IngrediëntenVlees
  • Aantal personen2 personen

Ingrediënten

  • Kwarteleitjes
  • Rundsvlees
  • Prosciutto ham
  • Parmezaan
  • Citroenolie
  • Lea & Perrins Worcestersaus
  • Zout
  • Peper

Stappen

  1. Leg de kwarteleitjes enkele dagen vooraf in de diepvriezer.
  2. Hak het rundsvlees en de prosciutto ham met een mes fijn.
  3. Rasp de parmezaan en hak de basilicum fijn.
  4. Meng het rundsvlees, de prosciutto, de basilicum, de parmezaan en de citroenolie met de Lea & Perrins Worcestersaus.
  5. Voeg zout en peper toe en maak met een vormpje een mini-hamburger.
  6. Leg de kwarteleitjes in een kom warm water.
  7. Scheid het eiwit van de dooier.
  8. Giet een beetje olijfolie op de dooier en voeg peper en zout toe.
  9. Doe de tartaar in een kop, leg er het eigeel bovenop en presenteer op een mini-toast.

Gelijkaardige recepten

Lea & Perrins-spaghetti-pompoen
Ingezonden door een fan

Spaghetti Pompoen Bolognaise

Voorbereiding: 30 mins

Lea & Perrins Stoofpotje
Ingezonden door een fan

Gemakkelijk stoofpotje

Voorbereiding: 1 hours

Bloemkoolburger met Lea & Perrins Worcestersaus
Ingezonden door een fan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was