• 20
    min
    Voorbereidingstijd
  • 4
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: Geen commentaar
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamCathy Peiremans
  • Type receptPasta
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHoofdgerecht
  • IngrediëntenPasta
  • Aantal personen4 personen

Ingrediënten

  • 450 g tagliatelle
  • 4 soeplepels boter
  • 680 g zacht vlees, fijn gesneden
  • 1 dun gesneden ui
  • 4 teentjes look dun gesneden
  • 450 g fijn gesneden champignons
  • 1 ½ koprundsbouillon
  • 1 soeplepel Worcestersaus
  • 3 soeplepels bloem
  • 1 ½ kop Griekse yoghurt
  • Fijn geciseleerde peterselie
  • 1 glas witte wijn

Stappen

  1. Kook de tagliatelle al dente zoals aangegeven op de verpakking. Laat uitdruipen en zet even opzij.
  2. Doe een beetje boter in een grote pan op een middelmatig vuur, voeg de reepjes rundsvlees toe en breng op smaak. Laat het vlees 2 minuten bakken zonder roeren. Roer dan om en bak het opnieuw 2 minuutjes. Leg het vlees op een bord.
  3. Doe de rest van de boter in de pan en laat smelten. Voeg de versnipperde ui toe en bak 3 minuten. Voeg dan de champignons en de look toe. Goed mengen en nog 5 tot 7 minuten bakken.
  4. Voeg het glas witte wijn toe om te blussen en roer zachtjes met een houten spatel zodat het sap van het vlees mooi vrij komt. Laat 3 minuten sudderen op een zacht vuurtje.
  5. Meng intussen in een kom de rundsbouillon met de Worcesterssaus en de bloem. Vermijd klonters. Giet de mengeling in de pan. Meng verder en laat het geheel 5 minuten stoven terwijl je het af en toe omroert.
  6. Voeg de Griekse yoghurt toe en kruid naar eigen smaak. Goed mengen. Doe de gebakken rundsreepjes terug in de pan.
  7. Schik de tagliatelle op een bord en overgiet met de Worcester-rundsaus.

Gelijkaardige recepten

Penne Arrabiata met mozzarella en raketsla
Origineel Lea & Perrins recept
Tortellini met tuinbonen
Ingezonden door een fan

Tortellini met tuinbonen

Voorbereiding: 10 mins

Lentefeestlasagne
Ingezonden door een fan

Lentefeestlasagne van Roos

Voorbereiding: 45 mins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *