• 20
    min
    Voorbereidingstijd
  • 4
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamIsa Delaplace
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHoofdgerecht
  • IngrediëntenVlees
  • Aantal personen4 personen

Ingrediënten

  • Rijst
  • Kippenboutjes
  • Groenten (ui, paprika, wortel ...)
  • Witte wijn
  • Kruiden
  • Lea & Perrins Worcestersaus

Stappen

  1. Kippenboutjes aanbakken en uit de pan halen.
  2. Groentjes fijn snijden en aanstoven in de pan.
  3. Tomaten uit blik toevoegen.
  4. Kruiden met peper en zout, curcuma en Worcestersaus.
  5. De kip mooi rangschikken in de pan.
  6. Per persoon 2 el rijst toevoegen.
  7. Tenslotte mag er een glaasje wijn bij.
  8. Laten stoven tot de rijst en de kip gaar zijn, afwerken met verse kruiden.

Gelijkaardige recepten

Broodje met knoflook-amandel dip & ham
Origineel Lea & Perrins recept
Zomerse tomatencarpaccio
Ingezonden door een fan

Zomerse tomatencarpaccio

Voorbereiding: 10 mins

Veldsla met aardappelen en krepkes saus
Ingezonden door een fan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was