- 20
minVoorbereidingstijd - 4
perPorties
Receptenoverzicht
- Inzender naamIsa Delaplace
- MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
- GerechtHoofdgerecht
- IngrediëntenVlees
- Aantal personen4 personen
Ingrediënten
- Rijst
- Kippenboutjes
- Groenten (ui, paprika, wortel ...)
- Witte wijn
- Kruiden
- Lea & Perrins Worcestersaus
Stappen
- Kippenboutjes aanbakken en uit de pan halen.
- Groentjes fijn snijden en aanstoven in de pan.
- Tomaten uit blik toevoegen.
- Kruiden met peper en zout, curcuma en Worcestersaus.
- De kip mooi rangschikken in de pan.
- Per persoon 2 el rijst toevoegen.
- Tenslotte mag er een glaasje wijn bij.
- Laten stoven tot de rijst en de kip gaar zijn, afwerken met verse kruiden.
Gelijkaardige recepten
![Zeetongfilet met limoen en Lea & Perrins saus](https://leaperrins.be/wp-content/uploads/2019/03/LP-zeetong-1024x576.jpg)
Origineel Lea & Perrins recept
Zeetongfilet met limoen en Lea & Perrins saus
Voorbereiding: 20 mins
![](https://leaperrins.be/wp-content/uploads/2019/12/Sucrine-Cheddar-crème-en-crumble-ansjovismayonaise_Myriam-Minne-1.png)
Origineel Lea & Perrins recept
Sucrine, cheddar crème en crumble met ansjovismayonaise
Voorbereiding: 10 mins
![Penne Arrabiata met mozzarella en raketsla](https://leaperrins.be/wp-content/uploads/2019/03/LP-penne-arrabiata-1024x576.jpg)
Origineel Lea & Perrins recept
Penne Arrabiata met mozzarella en raketsla
Voorbereiding: 30 mins