- 20
minVoorbereidingstijd - 4
perPorties
Receptenoverzicht
- Inzender naamIsa Delaplace
- MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
- GerechtHoofdgerecht
- IngrediëntenVlees
- Aantal personen4 personen
Ingrediënten
- Rijst
- Kippenboutjes
- Groenten (ui, paprika, wortel ...)
- Witte wijn
- Kruiden
- Lea & Perrins Worcestersaus
Stappen
- Kippenboutjes aanbakken en uit de pan halen.
- Groentjes fijn snijden en aanstoven in de pan.
- Tomaten uit blik toevoegen.
- Kruiden met peper en zout, curcuma en Worcestersaus.
- De kip mooi rangschikken in de pan.
- Per persoon 2 el rijst toevoegen.
- Tenslotte mag er een glaasje wijn bij.
- Laten stoven tot de rijst en de kip gaar zijn, afwerken met verse kruiden.
Gelijkaardige recepten
Omeletburger met verse kaas, rauwe ham en jonge spinazie
Voorbereiding: 20 mins
Italiaans hapje
Voorbereiding: 20 mins
Gevulde omelet
Voorbereiding: 15 mins