• 40
    min
    Voorbereidingstijd
  • 4
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamVanessa Boitte
  • Type receptVlees
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHoofdgerecht
  • IngrediëntenVlees
  • Aantal personen4 personen

Ingrediënten

  • 600 g varkensribbetjes
  • 6 soeplepels ketchup
  • 4 soeplepels honing
  • 2 soeplepels mosterd
  • 1 soeplepel soyasaus
  • 1 soeplepel Worcestersaus
  • 1 volle koffielepel lookpoeder
  • 2 koffielepels Kashmir piment poeder
  • 2 koffielepels paprikapoeder

Stappen

  1. Meng de ketchup, mosterd, honing, soyasaus en Worcestersaus samen met het lookpoeder, piment poeder en paprikapoeder in een kom
  2. Bedek beide kanten van de ribbetjes met de "marinade" en laat gedurende 12 uur marineren in de koelkast.
  3. Oven voorverwarmen (hoogste grillstand).
  4. Verwijder het teveel aan "marinade" voor je de ribbetje bakt en bewaar dit in een kom.
  5. Zet de varkensribbetjes gedurende 40 minuten in de oven, draai om als ze half gaar zijn en bedek opnieuw met de “marinade”.
  6. Dien op, samen met het overschot van de "marinade".
  7. In dit geval serveerde ik met in boter en olijfolie gebraden krieltjes afgekruid met thijm, look en piment d'Espelette.

Gelijkaardige recepten

Steak Tartaar
Origineel Lea & Perrins recept

Steak Tartaar

Voorbereiding: 25 mins

Broodje met knoflook-amandel dip & ham
Origineel Lea & Perrins recept
Lea & Perrins-spaghetti-pompoen
Ingezonden door een fan

Spaghetti Pompoen Bolognaise

Voorbereiding: 30 mins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was