-  20
min Voorbereidingstijd 
 
        
        
        
                -  2
per Porties 
 
        
            
    	
		
	
    Receptenoverzicht
    
        
                        
                                        - Inzender naamJorrit Ghijsels
 
            
                        
                                        - Type receptVegetarisch
 
            
                                        - MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
 
            
                        
                        
                        
                                        - GerechtHapjes
 
            
                                        - IngrediëntenGroenten
 
            
                                        - Aantal personen2 personen
 
            
        
     
 
    
    
        
            
                            Stappen
                
                    
                                                - 
                                                        Pel en snipper de ui.                        
             
                                                - 
                                                        Snij de paprika (zonder zaadlijst) in stukjes.                        
             
                                                - 
                                                        Schil de komkommer, haal er de kern uit, snij in stukjes. Hou 4 stukjes apart voor de garnering                        
             
                                                - 
                                                        Doe de ui en paprika in de blender, samen met de komkommer, de gepelde knoflook en de tomatencoulis.                        
             
                                                - 
                                                        Mix alles goed fijn.                        
             
                                                - 
                                                        Schenk er 3 cl olijfolie bij en 1 cl Worcestersaus.                        
             
                                                - 
                                                        Breng op smaak met peper en zout.                        
             
                                                - 
                                                        Mix tot er geen stukjes meer overblijven.                        
             
                                                - 
                                                        Zet minstens 30 minuten in de koelkast.                        
             
                                                - 
                                                        Prik de kerstomaatjes en de komkommerstukjes op prikkers en zet ze in de soep.                        
             
                                                - 
                                                        Werk af met basilicum.                        
             
                                            
                 
                     
     
 
    
    
    
    
    
    
    
    
        Gelijkaardige recepten
        
            
                                                                                
                    
	
	    
        		    
        	    	    	            
                                
                            Ingezonden door een fan
            
                    
        
	
	
	
        	
	
 
                 
                                                                
                    
	
	    
        		    
        	    	    	            
                                
                            Ingezonden door een fan
            
                    
        
	
	
	
        	
	
 
                 
                                                                
                    
	
	    
        		    
        	    	    	            
                                
                            Ingezonden door een fan