- 20
min Voorbereidingstijd
- 4
per Porties
Receptenoverzicht
- Inzender naamLea & Perrins
- Type receptVegetarisch
- MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
- GerechtHapjes, Voorgerecht
- Aantal personen4 personen
Stappen
-
Snij de courgette in fijne plakjes en blancheer kort.
-
Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees. Snijd het vlees los tussen de vliesjes en vang het sap op.
-
Maak een vinaigrette met olie, pompelmoessap, peper, Lea & Perrins Worcestersaus en dille.
-
Maak een torentje: begin onderaan met een stukje courgette, gevolgd door de pompelmoes en bouw laag per laag verder.
-
Besprenkel het torentje met de vinaigrette.
-
Tip: schik de courgettes niet op gekoelde borden, want dan stolt de olie.
Gelijkaardige recepten
Ingezonden door een fan
Ingezonden door een fan
Ingezonden door een fan