• 10
    min
    Voorbereidingstijd
  • 2
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamJorinde Oversteyns
  • Type receptBroodje
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHoofdgerecht
  • IngrediëntenGroenten
  • Aantal personen2 personen

Ingrediënten

  • Wortelen
  • Kikkererwten
  • Worcestersaus
  • Tomatenpuree
  • Mosterd
  • Mayonaise
  • Olijfolie
  • Tabasco
  • Snuifje zout
  • Brood
  • Rode ui, augurk, kappertjes en tuinkers

Stappen

  1. Schil de wortelen, snij in grove stukken en stoom of kook ze beetgaar (+/- 5 min).
  2. Giet de wortelen af in een vergiet en laat wat afkoelen.
  3. Giet de kikkererwten in een vergiet, spoel af en laat uitlekken.
  4. Mix de kikkererwten met de wortelen in een blender of gebruik een hoge beker en soepmixer.
  5. Voeg de Worcestersaus, tomatenpuree, mosterd, mayonaise, olijfolie en tabasco toe en mix.
  6. Voeg een flinke snuf zout toe en mix nog eens.
  7. Laat het geheel afkoelen in de koelkast.
  8. Besmeer het brood met de americain en beleg met de rode ui, augurk, kappertjes en tuinkers.

Gelijkaardige recepten

Omeletburger met verse kaas, rauwe ham en jonge spinazie
Origineel Lea & Perrins recept
Kruidige Lea & Perrins pompoensoep
Origineel Lea & Perrins recept

Kruidige Lea & Perrins pompoensoep

Voorbereiding: 30 mins

Pittige pompoensoep met geroosterde pompoenpitten
Origineel Lea & Perrins recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was