- 10
min Voorbereidingstijd
- 2
per Porties
Receptenoverzicht
- Inzender naamJorinde Oversteyns
- Type receptBroodje
- MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
- GerechtHoofdgerecht
- IngrediëntenGroenten
- Aantal personen2 personen
Stappen
-
Schil de wortelen, snij in grove stukken en stoom of kook ze beetgaar (+/- 5 min).
-
Giet de wortelen af in een vergiet en laat wat afkoelen.
-
Giet de kikkererwten in een vergiet, spoel af en laat uitlekken.
-
Mix de kikkererwten met de wortelen in een blender of gebruik een hoge beker en soepmixer.
-
Voeg de Worcestersaus, tomatenpuree, mosterd, mayonaise, olijfolie en tabasco toe en mix.
-
Voeg een flinke snuf zout toe en mix nog eens.
-
Laat het geheel afkoelen in de koelkast.
-
Besmeer het brood met de americain en beleg met de rode ui, augurk, kappertjes en tuinkers.
Gelijkaardige recepten
Ingezonden door een fan
Ingezonden door een fan
Ingezonden door een fan