- 10
minVoorbereidingstijd - 2
perPorties
Receptenoverzicht
- Inzender naamJorinde Oversteyns
- Type receptBroodje
- MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
- GerechtHoofdgerecht
- IngrediëntenGroenten
- Aantal personen2 personen
Ingrediënten
- Wortelen
- Kikkererwten
- Worcestersaus
- Tomatenpuree
- Mosterd
- Mayonaise
- Olijfolie
- Tabasco
- Snuifje zout
- Brood
- Rode ui, augurk, kappertjes en tuinkers
Stappen
- Schil de wortelen, snij in grove stukken en stoom of kook ze beetgaar (+/- 5 min).
- Giet de wortelen af in een vergiet en laat wat afkoelen.
- Giet de kikkererwten in een vergiet, spoel af en laat uitlekken.
- Mix de kikkererwten met de wortelen in een blender of gebruik een hoge beker en soepmixer.
- Voeg de Worcestersaus, tomatenpuree, mosterd, mayonaise, olijfolie en tabasco toe en mix.
- Voeg een flinke snuf zout toe en mix nog eens.
- Laat het geheel afkoelen in de koelkast.
- Besmeer het brood met de americain en beleg met de rode ui, augurk, kappertjes en tuinkers.
Gelijkaardige recepten
Omeletburger met verse kaas, rauwe ham en jonge spinazie
Voorbereiding: 20 mins
Kruidige Lea & Perrins pompoensoep
Voorbereiding: 30 mins
Pittige pompoensoep met geroosterde pompoenpitten
Voorbereiding: 45 mins