- 30
minVoorbereidingstijd - 4
perPorties
Receptenoverzicht
- Inzender naamVeronique Jacobs
- Type receptVlees
- MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
- GerechtHoofdgerecht
- IngrediëntenVlees
- Aantal personen4 personen
Ingrediënten
- Varkenshaasje
- 1 rode ajuin
- Boursin
- Koffiemelk
- Peper
- Worcestersaus
Stappen
- Bak het varkenshaasje.
- Haal het eruit en hou warm.
- Bak in dezelfde pan de rode ajuin glazig.
- Voeg vervolgens koffiemelk toe en de Boursin.
- Laat alles smeuig worden en voeg als laatste nog enkele druppels worcestersaus toe naargelang de smaak, en eventueel een klein beetje peper!
Gelijkaardige recepten
Broodje met knoflook-amandel dip & ham
Voorbereiding: 30 mins
Hot & spicy varkensribbetjes
Voorbereiding: 40 mins
Omurice (Japanse omelet) met Worcestersaus
Voorbereiding: 20 mins