• 30
    min
    Voorbereidingstijd
  • 4
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamVeronique Jacobs
  • Type receptVlees
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHoofdgerecht
  • IngrediëntenVlees
  • Aantal personen4 personen

Ingrediënten

  • Varkenshaasje
  • 1 rode ajuin
  • Boursin
  • Koffiemelk
  • Peper
  • Worcestersaus

Stappen

  1. Bak het varkenshaasje.
  2. Haal het eruit en hou warm.
  3. Bak in dezelfde pan de rode ajuin glazig.
  4. Voeg vervolgens koffiemelk toe en de Boursin.
  5. Laat alles smeuig worden en voeg als laatste nog enkele druppels worcestersaus toe naargelang de smaak, en eventueel een klein beetje peper!

Gelijkaardige recepten

Broodje met knoflook-amandel dip & ham
Origineel Lea & Perrins recept
Hot & spicy varkensribbetjes
Ingezonden door een fan

Hot & spicy varkensribbetjes

Voorbereiding: 40 mins

Omurice (Japanse omelet) met Worcestersaus
Ingezonden door een fan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was