• 10
    min
    Voorbereidingstijd
  • 2
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamTerryn Thomas
  • Type receptVegetarisch
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHoofdgerecht, Voorgerecht
  • IngrediëntenGroenten
  • Aantal personen2 personen

Ingrediënten

  • Tomatencarpaccio
  • 1 rode biet
  • 1 stokbrood
  • Parmezaan
  • Olijfolie
  • Peper en Lea & Perrins Worcestersaus
  • Zeezout

Stappen

  1. Leg de tomatencarpaccio op een mooi bordje. 
  2. Kook de rode biet en snij in kleine blokjes. 
  3. Grill het stokbrood met de olijfolie, het zeezout, de Lea & Perrins Worcestersaus en de peper. 
  4. Werk de schotel af met parmezaanschllfers en met de rodebietblokjes.

Gelijkaardige recepten

Lea & Perrins Gaspacho
Ingezonden door een fan

Gaspacho

Voorbereiding: 20 mins

Lea & Perrins Gerookte tonijn
Ingezonden door een fan
Gevulde omelet
Ingezonden door een fan

Gevulde omelet

Voorbereiding: 15 mins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was