• 30
    min
    Voorbereidingstijd
  • 4
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: Geen commentaar
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamLea & Perrins
  • Type receptBroodje
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • IngrediëntenVlees
  • Aantal personen4 personen

Ingrediënten

  • 1 artisanaal stokbrood
  • 1 varkenshammetje natuur (kant en klaar)
  • 80 g frisee salade of mosterdsla
  • Knoflook-amandel dip:
  • 2 bollen knoflook (gepeld)
  • 50 g amandelen (gepeld)
  • 3 el olijfolie
  • 1 el (40 g) roomkaas
  • 125 g zure room
  • 2 tl Dijon mosterd
  • 3 tl Lea & Perrins Worcestersaus
  • 2 el verse bieslook (gehakt)
  • versgemalen peper
  • zout

Stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Plaats de teentjes knoflook in een ondiepe ovenschaal, besprenkel met de olijfolie en meng goed. Bak de teentjes knoflook, goudbruin en zacht, gedurende ongeveer 15 à 20 minuten.
  2. Bereid intussen het varkenshammetje zoals vermeld op de verpakking.
  3. Haal de geroosterde knoflook uit de oven en laat afkoelen in de olie. Rooster de amandelen goudbruin en hak fijn.
  4. Pureer de knoflook met olie, roomkaas, zure room, mosterd en Lea & Perrins Worcestersaus tot een gladde massa. Voeg de geroosterde amandelen en bieslook toe en mix kort zodat er nog stukken amandel zijn. Let op: niet te glad gemixt.
  5. Snij de broodjes open en rooster krokant in de oven. Bestrijk 1 helft met de knoflookamandel dip, beleg met sla en stukjes varkensvlees.

Gelijkaardige recepten

Tartaar op Italiaanse wijze
Ingezonden door een fan

Tartaar op Italiaanse wijze

Voorbereiding: 15 mins

Shepherd's Pie
Ingezonden door een fan

Shepherd’s Pie

Voorbereiding: 45 mins

Lea & Perrins-spaghetti-pompoen
Ingezonden door een fan

Spaghetti Pompoen Bolognaise

Voorbereiding: 30 mins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *