- 10
minVoorbereidingstijd - 2
perPorties
Receptenoverzicht
- Inzender naamTerryn Thomas
- Type receptVegetarisch
- MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
- GerechtHoofdgerecht, Voorgerecht
- IngrediëntenGroenten
- Aantal personen2 personen
Ingrediënten
- Tomatencarpaccio
- 1 rode biet
- 1 stokbrood
- Parmezaan
- Olijfolie
- Peper en Lea & Perrins Worcestersaus
- Zeezout
Stappen
- Leg de tomatencarpaccio op een mooi bordje.
- Kook de rode biet en snij in kleine blokjes.
- Grill het stokbrood met de olijfolie, het zeezout, de Lea & Perrins Worcestersaus en de peper.
- Werk de schotel af met parmezaanschllfers en met de rodebietblokjes.
Gelijkaardige recepten

Origineel Lea & Perrins recept
Carpaccio van courgettes met pompelmoes en Lea & Perrins dressing
Voorbereiding: 20 mins

Origineel Lea & Perrins recept
Sucrine, cheddar crème en crumble met ansjovismayonaise
Voorbereiding: 10 mins