• 45
    min
    Voorbereidingstijd
  • 4
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: Geen commentaar
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamLea & Perrins
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHoofdgerecht
  • IngrediëntenVis
  • Aantal personen4 personen

Ingrediënten

  • 1 kleine broccoli
  • 1 eetlepel boter
  • 1 eetlepel bloem
  • 2,5 dl melk
  • 1 eetlepel Lea & Perrins Worcestersaus
  • 2 eetlepels paneermeel
  • 4 zalmsteaks van 125 g

Stappen

  1. Verdeel de broccoli in roosjes en stoom ze beetgaar. Schik ze in een ovenschotel.
  2. Maak een bechamelsaus: smelt de boter op een zacht vuur en roer er de bloem door. Voeg de melk toe en laat op zacht vuurtje onder voortdurend roeren indikken tot een licht gebonden saus.
  3. Werk de saus af met Lea & Perrins Worcestersaus en giet over de groenten. Bestrooi met paneermeel en plaats de schaal onder de grill tot de gratin licht gekleurd is.
  4. Bak de zalm 1 minuut in een anti-aanbak pan met weinig boter. Draai om en laat nog 2 minuten verder garen.
  5. Schik de vis en de groenten op de borden.

Gelijkaardige recepten

Veldsla met aardappelen en krepkes saus
Ingezonden door een fan
Shepherd's Pie
Ingezonden door een fan

Shepherd’s Pie

Voorbereiding: 45 mins

Bolognaisesaus
Ingezonden door een fan

Bolognaisesaus vegetarisch

Voorbereiding: 20 mins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *