- 45
minVoorbereidingstijd - 4
perPorties
Receptenoverzicht
- Inzender naamLea & Perrins
- MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
- GerechtHoofdgerecht
- IngrediëntenVis
- Aantal personen4 personen
Ingrediënten
- 1 kleine broccoli
- 1 eetlepel boter
- 1 eetlepel bloem
- 2,5 dl melk
- 1 eetlepel Lea & Perrins Worcestersaus
- 2 eetlepels paneermeel
- 4 zalmsteaks van 125 g
Stappen
- Verdeel de broccoli in roosjes en stoom ze beetgaar. Schik ze in een ovenschotel.
- Maak een bechamelsaus: smelt de boter op een zacht vuur en roer er de bloem door. Voeg de melk toe en laat op zacht vuurtje onder voortdurend roeren indikken tot een licht gebonden saus.
- Werk de saus af met Lea & Perrins Worcestersaus en giet over de groenten. Bestrooi met paneermeel en plaats de schaal onder de grill tot de gratin licht gekleurd is.
- Bak de zalm 1 minuut in een anti-aanbak pan met weinig boter. Draai om en laat nog 2 minuten verder garen.
- Schik de vis en de groenten op de borden.
Gelijkaardige recepten
Gefrituurde scampi met Lea & Perrins en mangodipsaus
Voorbereiding: 20 mins
Zomerse tomatencarpaccio
Voorbereiding: 10 mins
Omurice (Japanse omelet) met Worcestersaus
Voorbereiding: 20 mins