• 45
    min
    Voorbereidingstijd
  • 4
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamLea & Perrins
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHoofdgerecht
  • IngrediëntenVis
  • Aantal personen4 personen

Ingrediënten

  • 1 kleine broccoli
  • 1 eetlepel boter
  • 1 eetlepel bloem
  • 2,5 dl melk
  • 1 eetlepel Lea & Perrins Worcestersaus
  • 2 eetlepels paneermeel
  • 4 zalmsteaks van 125 g

Stappen

  1. Verdeel de broccoli in roosjes en stoom ze beetgaar. Schik ze in een ovenschotel.
  2. Maak een bechamelsaus: smelt de boter op een zacht vuur en roer er de bloem door. Voeg de melk toe en laat op zacht vuurtje onder voortdurend roeren indikken tot een licht gebonden saus.
  3. Werk de saus af met Lea & Perrins Worcestersaus en giet over de groenten. Bestrooi met paneermeel en plaats de schaal onder de grill tot de gratin licht gekleurd is.
  4. Bak de zalm 1 minuut in een anti-aanbak pan met weinig boter. Draai om en laat nog 2 minuten verder garen.
  5. Schik de vis en de groenten op de borden.

Gelijkaardige recepten

Lea & Perrins Vegetarische Martino
Ingezonden door een fan TOP

Broodje vegetarisch martino

Voorbereiding: 10 mins

Steak Tartaar
Origineel Lea & Perrins recept

Steak Tartaar

Voorbereiding: 25 mins

Spareribs met BBQ glaze
Ingezonden door een fan

Spareribs met BBQ glaze

Voorbereiding: 45 mins

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was