- 30
minVoorbereidingstijd - 4
perPorties
Receptenoverzicht
- Inzender naamVeronique Jacobs
- Type receptVlees
- MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
- GerechtHoofdgerecht
- IngrediëntenVlees
- Aantal personen4 personen
Ingrediënten
- Varkenshaasje
- 1 rode ajuin
- Boursin
- Koffiemelk
- Peper
- Worcestersaus
Stappen
- Bak het varkenshaasje.
- Haal het eruit en hou warm.
- Bak in dezelfde pan de rode ajuin glazig.
- Voeg vervolgens koffiemelk toe en de Boursin.
- Laat alles smeuig worden en voeg als laatste nog enkele druppels worcestersaus toe naargelang de smaak, en eventueel een klein beetje peper!
Gelijkaardige recepten
Spareribs met BBQ glaze
Voorbereiding: 45 mins
Spaghetti Pompoen Bolognaise
Voorbereiding: 30 mins
Bloemkoolburger met Lea & Perrins Worcestersaus
Voorbereiding: 30 mins