- 15
minVoorbereidingstijd - 2
perPorties
Receptenoverzicht
- Inzender naamNoel Christophe
- Type receptVlees
- MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
- GerechtHapjes
- IngrediëntenVlees
- Aantal personen2 personen
Ingrediënten
- Kwarteleitjes
- Rundsvlees
- Prosciutto ham
- Parmezaan
- Citroenolie
- Lea & Perrins Worcestersaus
- Zout
- Peper
Stappen
- Leg de kwarteleitjes enkele dagen vooraf in de diepvriezer.
- Hak het rundsvlees en de prosciutto ham met een mes fijn.
- Rasp de parmezaan en hak de basilicum fijn.
- Meng het rundsvlees, de prosciutto, de basilicum, de parmezaan en de citroenolie met de Lea & Perrins Worcestersaus.
- Voeg zout en peper toe en maak met een vormpje een mini-hamburger.
- Leg de kwarteleitjes in een kom warm water.
- Scheid het eiwit van de dooier.
- Giet een beetje olijfolie op de dooier en voeg peper en zout toe.
- Doe de tartaar in een kop, leg er het eigeel bovenop en presenteer op een mini-toast.
Gelijkaardige recepten
Steak Tartaar
Voorbereiding: 25 mins
Spaghetti Pompoen Bolognaise
Voorbereiding: 30 mins
Omurice (Japanse omelet) met Worcestersaus
Voorbereiding: 20 mins