- 45
min Voorbereidingstijd
- 4
per Porties
Receptenoverzicht
- Inzender naamTim Bosmans
- Type receptVlees
- MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
- GerechtHoofdgerecht
- IngrediëntenVlees
- Aantal personen4 personen
Stappen
-
Schil de aardappelen, snij ze in stukken en kook ze gaar.
-
Giet ze daarna af. Pureer en kruid ze.
-
Verwarm boter in een grote koekenpan of wok.
-
Snipper de ui en bak deze even aan.
-
Voeg het gehakt bij de ui en bak dit rul. Voeg enkele druppels Lea & Perrins toe.
-
Snij de wortelen, bleekselderij en koolraap in blokjes en laat deze even koken in bouillon. Laat uitlekken.
-
Beboter een ovenschotel en verdeel er de groenten en het gehakt over.
-
Dek af met een laag puree, bestrooi met kaas.
-
Zet 20 minuten in de oven (200°).
Gelijkaardige recepten
Ingezonden door een fan
Ingezonden door een fan
Ingezonden door een fan