- 45
minVoorbereidingstijd - 4
perPorties
Receptenoverzicht
- Inzender naamTim Bosmans
- Type receptVlees
- MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
- GerechtHoofdgerecht
- IngrediëntenVlees
- Aantal personen4 personen
Ingrediënten
- 500 g gehakt
- Lea & Perrins Worcestersaus
- 500 g aardappelen
- Boter
- Ui
- 2 wortelen
- 2 stengels bleekselderij
- 1 koolraap
- Bouillon
- Tuinkruiden
- Peper
- Zout
Stappen
- Schil de aardappelen, snij ze in stukken en kook ze gaar.
- Giet ze daarna af. Pureer en kruid ze.
- Verwarm boter in een grote koekenpan of wok.
- Snipper de ui en bak deze even aan.
- Voeg het gehakt bij de ui en bak dit rul. Voeg enkele druppels Lea & Perrins toe.
- Snij de wortelen, bleekselderij en koolraap in blokjes en laat deze even koken in bouillon. Laat uitlekken.
- Beboter een ovenschotel en verdeel er de groenten en het gehakt over.
- Dek af met een laag puree, bestrooi met kaas.
- Zet 20 minuten in de oven (200°).
Gelijkaardige recepten
Omurice (Japanse omelet) met Worcestersaus
Voorbereiding: 20 mins
Spaghetti Pompoen Bolognaise
Voorbereiding: 30 mins
Broodje met knoflook-amandel dip & ham
Voorbereiding: 30 mins