- 20
minVoorbereidingstijd - 4
perPorties
Receptenoverzicht
- Inzender naamLea & Perrins
- Type receptBroodje
- MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
- GerechtHoofdgerecht
- IngrediëntenVlees
- Aantal personen4 personen
Ingrediënten
- 4 meergranen broodjes
- 125 g roomkaas
- 50 g jonge spinazieblaadjes
- 4 plakjes rauwe ham
- 8 eieren
- 4 el gehakt bieslook
- 1 el Lea & Perrins Worcestersaus
- 1 el versgemalen peper
- zout
Stappen
- Was en droog de jonge spinazieblaadjes. Klop de eieren los, voeg bieslook, Lea & Perrins Worcestersaus, peper en zout toe.
- Laat boter smelten in een grote pan, plaats daarin twee ronde metalen vormpjes van 8 à 10 cm diameter en 4 cm hoogte. Giet de eieren tot halverwege en laat 2 minuten bakken.
- Haal de vormpjes weg, draai de omelet om en laat nog een minuutje bakken. Herhaal tot alle omeletten klaar zijn.
- Besmeer 1 zijde van het broodje met de roomkaas. Beleg met de jonge spinazie, rauwe ham en de omelet burger. Sluit en serveer onmiddellijk.
Gelijkaardige recepten
Torentje van zalmtartaar met krokantje met wasabi furikake
Voorbereiding: 15 mins
Broodje vegetarisch martino
Voorbereiding: 10 mins
Broodje met knoflook-amandel dip & ham
Voorbereiding: 30 mins