- 20
minVoorbereidingstijd - 4
perPorties
Receptenoverzicht
- Inzender naamLea & Perrins
- Type receptBroodje
- MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
- GerechtHoofdgerecht
- IngrediëntenVlees
- Aantal personen4 personen
Ingrediënten
- 4 meergranen broodjes
- 125 g roomkaas
- 50 g jonge spinazieblaadjes
- 4 plakjes rauwe ham
- 8 eieren
- 4 el gehakt bieslook
- 1 el Lea & Perrins Worcestersaus
- 1 el versgemalen peper
- zout
Stappen
- Was en droog de jonge spinazieblaadjes. Klop de eieren los, voeg bieslook, Lea & Perrins Worcestersaus, peper en zout toe.
- Laat boter smelten in een grote pan, plaats daarin twee ronde metalen vormpjes van 8 à 10 cm diameter en 4 cm hoogte. Giet de eieren tot halverwege en laat 2 minuten bakken.
- Haal de vormpjes weg, draai de omelet om en laat nog een minuutje bakken. Herhaal tot alle omeletten klaar zijn.
- Besmeer 1 zijde van het broodje met de roomkaas. Beleg met de jonge spinazie, rauwe ham en de omelet burger. Sluit en serveer onmiddellijk.
Gelijkaardige recepten
Broodje vegetarisch martino
Voorbereiding: 10 mins
Torentje van zalmtartaar met krokantje met wasabi furikake
Voorbereiding: 15 mins
Broodje met knoflook-amandel dip & ham
Voorbereiding: 30 mins