- 30
minVoorbereidingstijd - 4
perPorties
Receptenoverzicht
- Inzender naamLea & Perrins
- Type receptSoep
- MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
- GerechtVoorgerecht
- Aantal personen4 personen
Ingrediënten
- 1 kleine ui
- 400 g pompoenvlees (ongeschild)
- 1 liter groentebouillon
- 2 eetlepels olijfolie
- room
- enkele blaadjes koriander
- 1 vers pepertje
- peper
- 2 eetlepels Lea & Perrins Worcestersaus
Stappen
- Pel en snijd de ajuin, ontpit de pompoen en stoof de groenten aan in olijfolie. Voeg de bouillon toe en laat 10 minuten koken.
- Klop ondertussen de room lichtjes op en voeg fijngesnipperde koriander toe.
- Mix de soep, versnipper er het ontpitte pepertje in. Kruid af met peper en Lea & Perrins Worcestersaus.
- Giet de warme soep in kommetjes en werk af met een toefje room.
- Tip: ongeschilde pompoen geeft de soep een mooiere kleur.
Gelijkaardige recepten
Gaspacho
Voorbereiding: 20 mins
Bolognaisesaus vegetarisch
Voorbereiding: 20 mins
Broodje vegetarisch martino
Voorbereiding: 10 mins