• 30
    min
    Voorbereidingstijd
  • 3
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: Geen commentaar
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamLea & Perrins
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHoofdgerecht
  • IngrediëntenVis
  • Aantal personen3 personen

Ingrediënten

  • 50 g gedroogd wit broodkruim
  • 50 g gemalen Parmezaanse kaas
  • 1 koffielepel bloem
  • 50 g boter
  • 1 eetlepel Lea & Perrins Worcestersaus
  • 4 kabeljauwhaasjes van 150 g
  • 1 courgette

Stappen

  1. Meng het broodkruim met de kaas, bloem, boter en Lea & Perrins Worcestersaus.
  2. Leg het mengsel tussen 2 bladen boterpapier en rol het heel dun uit met behulp van een deegrol. Laat opstijven in de koelkast.
  3. Snij de broodkruimmix in plakken en bedek er elk kabeljauwhaasje volledig mee.
  4. Schik de vis op een vel boterpapier en gaar hem 8 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C. Plaats de vis nog 2 minuten onder de grill.
  5. Dien op met gestoomde courgettesliertjes.
  6. Tip: reken voor niet-ontdooide kabeljauwhaasjes 16 minuten gaartijd.

Gelijkaardige recepten

Omurice (Japanse omelet) met Worcestersaus
Ingezonden door een fan
Lea & Perrins kaasnougat met noten en abrikozen
Origineel Lea & Perrins recept
Shepherd's Pie
Ingezonden door een fan

Shepherd’s Pie

Voorbereiding: 45 mins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *