- 30
min Voorbereidingstijd
- 3
per Porties
Receptenoverzicht
- Inzender naamLea & Perrins
- MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
- GerechtHoofdgerecht
- IngrediëntenVis
- Aantal personen3 personen
Stappen
-
Meng het broodkruim met de kaas, bloem, boter en Lea & Perrins Worcestersaus.
-
Leg het mengsel tussen 2 bladen boterpapier en rol het heel dun uit met behulp van een deegrol. Laat opstijven in de koelkast.
-
Snij de broodkruimmix in plakken en bedek er elk kabeljauwhaasje volledig mee.
-
Schik de vis op een vel boterpapier en gaar hem 8 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C. Plaats de vis nog 2 minuten onder de grill.
-
Dien op met gestoomde courgettesliertjes.
-
Tip: reken voor niet-ontdooide kabeljauwhaasjes 16 minuten gaartijd.
Gelijkaardige recepten
Ingezonden door een fan
Ingezonden door een fan
Ingezonden door een fan