- 30
minVoorbereidingstijd - 3
perPorties
Receptenoverzicht
- Inzender naamLea & Perrins
- MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
- GerechtHoofdgerecht
- IngrediëntenVis
- Aantal personen3 personen
Ingrediënten
- 50 g gedroogd wit broodkruim
- 50 g gemalen Parmezaanse kaas
- 1 koffielepel bloem
- 50 g boter
- 1 eetlepel Lea & Perrins Worcestersaus
- 4 kabeljauwhaasjes van 150 g
- 1 courgette
Stappen
- Meng het broodkruim met de kaas, bloem, boter en Lea & Perrins Worcestersaus.
- Leg het mengsel tussen 2 bladen boterpapier en rol het heel dun uit met behulp van een deegrol. Laat opstijven in de koelkast.
- Snij de broodkruimmix in plakken en bedek er elk kabeljauwhaasje volledig mee.
- Schik de vis op een vel boterpapier en gaar hem 8 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C. Plaats de vis nog 2 minuten onder de grill.
- Dien op met gestoomde courgettesliertjes.
- Tip: reken voor niet-ontdooide kabeljauwhaasjes 16 minuten gaartijd.
Gelijkaardige recepten
Torentje van zalmtartaar met krokantje met wasabi furikake
Voorbereiding: 15 mins
Pittig lammetje
Voorbereiding: 45 mins
Tagliatelle Cathy Peiremans
Voorbereiding: 20 mins