- 40
minVoorbereidingstijd - 4
perPorties
Receptenoverzicht
- Inzender naamVanessa Boitte
- Type receptVlees
- MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
- GerechtHoofdgerecht
- IngrediëntenVlees
- Aantal personen4 personen
Ingrediënten
- 600 g varkensribbetjes
- 6 soeplepels ketchup
- 4 soeplepels honing
- 2 soeplepels mosterd
- 1 soeplepel soyasaus
- 1 soeplepel Worcestersaus
- 1 volle koffielepel lookpoeder
- 2 koffielepels Kashmir piment poeder
- 2 koffielepels paprikapoeder
Stappen
- Meng de ketchup, mosterd, honing, soyasaus en Worcestersaus samen met het lookpoeder, piment poeder en paprikapoeder in een kom
- Bedek beide kanten van de ribbetjes met de "marinade" en laat gedurende 12 uur marineren in de koelkast.
- Oven voorverwarmen (hoogste grillstand).
- Verwijder het teveel aan "marinade" voor je de ribbetje bakt en bewaar dit in een kom.
- Zet de varkensribbetjes gedurende 40 minuten in de oven, draai om als ze half gaar zijn en bedek opnieuw met de “marinade”.
- Dien op, samen met het overschot van de "marinade".
- In dit geval serveerde ik met in boter en olijfolie gebraden krieltjes afgekruid met thijm, look en piment d'Espelette.
Gelijkaardige recepten
Spaghetti Pompoen Bolognaise
Voorbereiding: 30 mins
Tartaar op Italiaanse wijze
Voorbereiding: 15 mins
Gemakkelijk stoofpotje
Voorbereiding: 1 hours