-  30
minVoorbereidingstijd -  4
perPorties 
Receptenoverzicht
- Inzender naamLea & Perrins
 - Type receptBroodje
 - MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
 - IngrediëntenVlees
 - Aantal personen4 personen
 
Ingrediënten
- 1 artisanaal stokbrood
 - 1 varkenshammetje natuur (kant en klaar)
 - 80 g frisee salade of mosterdsla
 - Knoflook-amandel dip:
 - 2 bollen knoflook (gepeld)
 - 50 g amandelen (gepeld)
 - 3 el olijfolie
 - 1 el (40 g) roomkaas
 - 125 g zure room
 - 2 tl Dijon mosterd
 - 3 tl Lea & Perrins Worcestersaus
 - 2 el verse bieslook (gehakt)
 - versgemalen peper
 - zout
 
Stappen
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Plaats de teentjes knoflook in een ondiepe ovenschaal, besprenkel met de olijfolie en meng goed. Bak de teentjes knoflook, goudbruin en zacht, gedurende ongeveer 15 à 20 minuten.
 - Bereid intussen het varkenshammetje zoals vermeld op de verpakking.
 - Haal de geroosterde knoflook uit de oven en laat afkoelen in de olie. Rooster de amandelen goudbruin en hak fijn.
 - Pureer de knoflook met olie, roomkaas, zure room, mosterd en Lea & Perrins Worcestersaus tot een gladde massa. Voeg de geroosterde amandelen en bieslook toe en mix kort zodat er nog stukken amandel zijn. Let op: niet te glad gemixt.
 - Snij de broodjes open en rooster krokant in de oven. Bestrijk 1 helft met de knoflookamandel dip, beleg met sla en stukjes varkensvlees.
 
Gelijkaardige recepten
        	    	    	            
                                
                            Origineel Lea & Perrins recept
            
                    
        
	Omeletburger met verse kaas, rauwe ham en jonge spinazie
Voorbereiding: 20 mins