• 10
    min
    Voorbereidingstijd
  • 30
    min
    Cook Time
  • 4
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamMélanie Turchet - Meli-Melo de Mel
  • Type receptBroodje
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • SeasonsChristmas, Easter, Fall, Halloween, Mother’s Day, Spring, Summer, Valentine’s Day, Winter
  • CuisinesBelgian
  • GerechtHoofdgerecht
  • IngrediëntenGroenten
  • Aantal personen4 personen

Ingrediënten

  • 2 kippenfilets
  • 1 ui
  • 1 rode en 1 gele paprika
  • 1 blikje maïs
  • Sla
  • 4 tomaten
  • 2 avocado's
  • 2 limoenen
  • Geraspte cheddar
  • Lea & Perrins Worcestersaus
  • Kruiden: zout & peper
  • Olijfolie
  • 1 pakje Fajita-Wraps

Stappen

  1. Snij de 2 kipfilets in fijne reepjes of in kleine blokjes.
  2. Laat ze marineren met 2 soeplepels Lea & Perrins Worcestersaus (hoeveelheid naar eigen smaak aanpassen).
  3. Snij intussen de paprika's en de ui in fijne reepjes; bereid de guacamole (plet de advocado, voeg een beetje limoen toe, zout en peper, eventueel enkele tomatenblokjes); snij de tomaten in kleine stukjes.
  4. Verdeel de stukjes tomaat, de guacamole, de blaadjes sla en de maïs in aparte kommetjes.
  5. Zodra de kip goed gemarineerd is, warm de olie op in een pan op een middelhoog vuurtje.
  6. Giet er dan de ajuin en de paprika's bij en laat 2 à 3 minuten bakken.
  7. Proef even.
  8. Voeg gerust een beetje saus toe als ze nog niet voldoende doorsmaakt.
  9. Laat aanbakken tot alle ingrediënten goed doordrongen zijn van de saus en tot ook de kip goed gebakken is.
  10. Warm de fajita-wraps op zoals aangegeven op de verpakking.
  11. Leg de kip met de paprika's in een schotel.
  12. Laat elke tafelgenoot zijn fajita vullen naar eigen smaak en zin.

Gelijkaardige recepten

Broodje met knoflook-amandel dip & ham
Origineel Lea & Perrins recept
Lea & Perrins Vegetarische Martino
Ingezonden door een fan TOP

Broodje vegetarisch martino

Voorbereiding: 10 mins

Omeletburger met verse kaas, rauwe ham en jonge spinazie
Origineel Lea & Perrins recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was