-  20
 minVoorbereidingstijd
-  4
 perPorties
Receptenoverzicht
- Inzender naamVincent Scheuer
- Type receptVegetarisch
- MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
- GerechtHoofdgerecht
- IngrediëntenPasta
- Aantal personen4 personen
Ingrediënten
- 2 blikken tomatenstukjes
- 2 uien
- 100 g kappertjes
- Lea & Perrins Worcestersaus
- Thijm
- Laurier
- Zout
Stappen
- Giet de tomatenstukjes uit blik in een kookpot.
- Voeg de 100 g kappertjes toe, samen met 40 ml Lea & Perrins Worcestersaus, een snuifje zout, de thijm en de laurier.
- Laat zachtjes inkoken.
- Snij de uien in stukjes.
Gelijkaardige recepten
 
        	    	    	            
                                
                            Origineel Lea & Perrins recept
            
                    
        
	Pittige pompoensoep met geroosterde pompoenpitten
Voorbereiding: 45 mins
 
        	    	    	            
                                
                            Ingezonden door een fan
            
                    
        
	Gerookte tonijn met groene appel en Lea & Perrins
Voorbereiding: 10 mins
