- 30
minVoorbereidingstijd - 4
perPorties
Receptenoverzicht
- Inzender naamLea & Perrins
- Type receptPasta
- MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
- GerechtHoofdgerecht
- IngrediëntenPasta
- Aantal personen4 personen
Ingrediënten
- 300 g pasta (type Penne)
- 300 g spekreepjes
- 300 g mini-mozzarellabolletjes
- 80 g raketsla
- 2 dozen (800 g) gezeefde tomatenpuree (passata)
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 2 el olijfolie
- 2 el tomatenconcentraat
- 3 el Lea & Perrins Worcestersaus
- 1 tl cayennepeper
- zout
Stappen
- Pel de ui en het knoflook en hak fijn.
- Bak de spekreepjes in weinig olijfolie goudbruin. Voeg de ui en knoflook toe en laat bakken tot de ui glazig is. Voeg de tomatenpuree, tomatenconcentraat, Lea & Perrins Worcestersaus en cayennepeper toe en laat 5 à 10 minuten afgedekt sudderen
- Kook de pasta al dente in gezouten water. Giet de pasta af en meng met de tomatensaus. Naar eigen smaak extra kruiden met Worcestersaus, cayennepeper en zout.
- Serveer met mini-mozzarella en raketsla.
Gelijkaardige recepten
Tortellini met tuinbonen
Voorbereiding: 10 mins
Tagliatelle Cathy Peiremans
Voorbereiding: 20 mins
Lentefeestlasagne van Roos
Voorbereiding: 45 mins