• 30
    min
    Voorbereidingstijd
  • 4
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamLea & Perrins
  • Type receptSoep
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtVoorgerecht
  • Aantal personen4 personen

Ingrediënten

  • 1 kleine ui
  • 400 g pompoenvlees (ongeschild)
  • 1 liter groentebouillon
  • 2 eetlepels olijfolie
  • room
  • enkele blaadjes koriander
  • 1 vers pepertje
  • peper
  • 2 eetlepels Lea & Perrins Worcestersaus

Stappen

  1. Pel en snijd de ajuin, ontpit de pompoen en stoof de groenten aan in olijfolie. Voeg de bouillon toe en laat 10 minuten koken.
  2. Klop ondertussen de room lichtjes op en voeg fijngesnipperde koriander toe.
  3. Mix de soep, versnipper er het ontpitte pepertje in. Kruid af met peper en Lea & Perrins Worcestersaus.
  4. Giet de warme soep in kommetjes en werk af met een toefje room.
  5. Tip: ongeschilde pompoen geeft de soep een mooiere kleur.

Gelijkaardige recepten

Pittige pompoensoep met geroosterde pompoenpitten
Origineel Lea & Perrins recept
Lea & Perrins kaasnougat met noten en abrikozen
Origineel Lea & Perrins recept
Bolognaisesaus
Ingezonden door een fan

Bolognaisesaus vegetarisch

Voorbereiding: 20 mins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was