- 20
minVoorbereidingstijd - 4
perPorties
Receptenoverzicht
- Inzender naamLea & Perrins
- Type receptVegetarisch
- MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
- GerechtHapjes, Voorgerecht
- Aantal personen4 personen
Ingrediënten
- 2 kleine courgettes
- 1 pompelmoes
- 4 eetlepels goede olijfolie
- peper
- 1 eetlepel Lea & Perrins Worcestersaus
- enkele takjes verse dille
Stappen
- Snij de courgette in fijne plakjes en blancheer kort.
- Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees. Snijd het vlees los tussen de vliesjes en vang het sap op.
- Maak een vinaigrette met olie, pompelmoessap, peper, Lea & Perrins Worcestersaus en dille.
- Maak een torentje: begin onderaan met een stukje courgette, gevolgd door de pompelmoes en bouw laag per laag verder.
- Besprenkel het torentje met de vinaigrette.
- Tip: schik de courgettes niet op gekoelde borden, want dan stolt de olie.
Gelijkaardige recepten
Zomerse tomatencarpaccio
Voorbereiding: 10 mins
Sucrine, cheddar crème en crumble met ansjovismayonaise
Voorbereiding: 10 mins
Kruidige Lea & Perrins pompoensoep
Voorbereiding: 30 mins