• 20
    min
    Voorbereidingstijd
  • 4
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamLea & Perrins
  • Type receptVegetarisch
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHapjes, Voorgerecht
  • Aantal personen4 personen

Ingrediënten

  • 2 kleine courgettes
  • 1 pompelmoes
  • 4 eetlepels goede olijfolie
  • peper
  • 1 eetlepel Lea & Perrins Worcestersaus
  • enkele takjes verse dille

Stappen

  1. Snij de courgette in fijne plakjes en blancheer kort.
  2. Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees. Snijd het vlees los tussen de vliesjes en vang het sap op.
  3. Maak een vinaigrette met olie, pompelmoessap, peper, Lea & Perrins Worcestersaus en dille.
  4. Maak een torentje: begin onderaan met een stukje courgette, gevolgd door de pompelmoes en bouw laag per laag verder.
  5. Besprenkel het torentje met de vinaigrette.
  6. Tip: schik de courgettes niet op gekoelde borden, want dan stolt de olie.

Gelijkaardige recepten

Zomerse tomatencarpaccio
Ingezonden door een fan

Zomerse tomatencarpaccio

Voorbereiding: 10 mins

Origineel Lea & Perrins recept
Kruidige Lea & Perrins pompoensoep
Origineel Lea & Perrins recept

Kruidige Lea & Perrins pompoensoep

Voorbereiding: 30 mins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was