• 20
    min
    Voorbereidingstijd
  • 4
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: Geen commentaar
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamIsa Delaplace
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHoofdgerecht
  • IngrediëntenVlees
  • Aantal personen4 personen

Ingrediënten

  • Rijst
  • Kippenboutjes
  • Groenten (ui, paprika, wortel ...)
  • Witte wijn
  • Kruiden
  • Lea & Perrins Worcestersaus

Stappen

  1. Kippenboutjes aanbakken en uit de pan halen.
  2. Groentjes fijn snijden en aanstoven in de pan.
  3. Tomaten uit blik toevoegen.
  4. Kruiden met peper en zout, curcuma en Worcestersaus.
  5. De kip mooi rangschikken in de pan.
  6. Per persoon 2 el rijst toevoegen.
  7. Tenslotte mag er een glaasje wijn bij.
  8. Laten stoven tot de rijst en de kip gaar zijn, afwerken met verse kruiden.

Gelijkaardige recepten

Kabeljauwhaasje in een Lea & Perrins jasje van broodkruim
Origineel Lea & Perrins recept
Tagliatelle Cathy Peiremans
Ingezonden door een fan

Tagliatelle Cathy Peiremans

Voorbereiding: 20 mins

Pittige pompoensoep met geroosterde pompoenpitten
Origineel Lea & Perrins recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *