- 45
minVoorbereidingstijd - 4
perPorties
Receptenoverzicht
- Inzender naamLea & Perrins
- Type receptSoep
- MoeilijkheidsgraadGevorderd
- GerechtHoofdgerecht, Voorgerecht
- IngrediëntenVis
- Aantal personen4 personen
Ingrediënten
- 24 scampi (gepeld)
- 200 g peultjes
- 2 rode paprika’s
- 100 g shiitake champignons
- 6 stengels lente-ui
- 2 limoenen
- 600 ml visbouillon
- 400 ml kokosmelk
- 1 tl rode currypasta
- 3 el Lea & Perrins Worcestersaus
- 1 el wokolie
- 1 el vissaus
- snuifje suiker
Stappen
- Was de groenten en snij de paprika en lente-ui in reepjes en halveer de shiitake champignons.
- Warm Thaise wokolie in een grote wok. Voeg de rode currypasta toe en laat roerbakken tot de aroma’s vrijkomen.
- Voeg de gesneden groenten toe en laat 5 minuten roerbakken. Blus met de visbouillon en de kokosmelk. Laat een paar minuten koken tot de groenten beetgaar zijn.
- Voeg de scampi toe en laat mee warmen tot ze gaar zijn.
- Breng op smaak met Lea & Perrins Worcestersaus, vissaus, suiker en limoensap.
Gelijkaardige recepten
Pittige pompoensoep met geroosterde pompoenpitten
Voorbereiding: 45 mins
Kruidige Lea & Perrins pompoensoep
Voorbereiding: 30 mins