-  30
minVoorbereidingstijd -  3
perPorties 
Receptenoverzicht
- Inzender naamLea & Perrins
 - MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
 - GerechtHoofdgerecht
 - IngrediëntenVis
 - Aantal personen3 personen
 
Ingrediënten
- 50 g gedroogd wit broodkruim
 - 50 g gemalen Parmezaanse kaas
 - 1 koffielepel bloem
 - 50 g boter
 - 1 eetlepel Lea & Perrins Worcestersaus
 - 4 kabeljauwhaasjes van 150 g
 - 1 courgette
 
Stappen
- Meng het broodkruim met de kaas, bloem, boter en Lea & Perrins Worcestersaus.
 - Leg het mengsel tussen 2 bladen boterpapier en rol het heel dun uit met behulp van een deegrol. Laat opstijven in de koelkast.
 - Snij de broodkruimmix in plakken en bedek er elk kabeljauwhaasje volledig mee.
 - Schik de vis op een vel boterpapier en gaar hem 8 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C. Plaats de vis nog 2 minuten onder de grill.
 - Dien op met gestoomde courgettesliertjes.
 - Tip: reken voor niet-ontdooide kabeljauwhaasjes 16 minuten gaartijd.
 
Gelijkaardige recepten
        	    	    	            
                                
                            Ingezonden door een fan
            
                    
        
	Gerookte tonijn met groene appel en Lea & Perrins
Voorbereiding: 10 mins
        	    	    	            
                                
                            Origineel Lea & Perrins recept
            
                    
        
	Torentje van zalmtartaar met krokantje met wasabi furikake
Voorbereiding: 15 mins