- 10
minVoorbereidingstijd - 30
minCook Time - 4
perPorties
Receptenoverzicht
- Inzender naamMélanie Turchet - Meli-Melo de Mel
- Type receptBroodje
- MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
- SeasonsChristmas, Easter, Fall, Halloween, Mother’s Day, Spring, Summer, Valentine’s Day, Winter
- CuisinesBelgian
- GerechtHoofdgerecht
- IngrediëntenGroenten
- Aantal personen4 personen
Ingrediënten
- 2 kippenfilets
- 1 ui
- 1 rode en 1 gele paprika
- 1 blikje maïs
- Sla
- 4 tomaten
- 2 avocado's
- 2 limoenen
- Geraspte cheddar
- Lea & Perrins Worcestersaus
- Kruiden: zout & peper
- Olijfolie
- 1 pakje Fajita-Wraps
Stappen
- Snij de 2 kipfilets in fijne reepjes of in kleine blokjes.
- Laat ze marineren met 2 soeplepels Lea & Perrins Worcestersaus (hoeveelheid naar eigen smaak aanpassen).
- Snij intussen de paprika's en de ui in fijne reepjes; bereid de guacamole (plet de advocado, voeg een beetje limoen toe, zout en peper, eventueel enkele tomatenblokjes); snij de tomaten in kleine stukjes.
- Verdeel de stukjes tomaat, de guacamole, de blaadjes sla en de maïs in aparte kommetjes.
- Zodra de kip goed gemarineerd is, warm de olie op in een pan op een middelhoog vuurtje.
- Giet er dan de ajuin en de paprika's bij en laat 2 à 3 minuten bakken.
- Proef even.
- Voeg gerust een beetje saus toe als ze nog niet voldoende doorsmaakt.
- Laat aanbakken tot alle ingrediënten goed doordrongen zijn van de saus en tot ook de kip goed gebakken is.
- Warm de fajita-wraps op zoals aangegeven op de verpakking.
- Leg de kip met de paprika's in een schotel.
- Laat elke tafelgenoot zijn fajita vullen naar eigen smaak en zin.
Gelijkaardige recepten
Gefrituurde scampi met Lea & Perrins en mangodipsaus
Voorbereiding: 20 mins
Broodje met knoflook-amandel dip & ham
Voorbereiding: 30 mins
Torentje van zalmtartaar met krokantje met wasabi furikake
Voorbereiding: 15 mins