• 10
    min
    Voorbereidingstijd
  • 4
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamPeter Vandommele
  • Type receptVegetarisch
  • MoeilijkheidsgraadGevorderd
  • GerechtHapjes, Voorgerecht
  • IngrediëntenGroenten, Vis
  • Aantal personen4 personen

Ingrediënten

  • Olie
  • Eigeel
  • Peper en zout
  • Lea & Perrins
  • Tonijn
  • Groene appel
  • Zure room
  • Blauwe besjes en blaadjes zuring

Stappen

  1. Maak een dressing met het eigeel, peper en zout, Lea&Perrins en de olie.
  2. Snij de tonijn in kleine blokjes en doe hetzelfde met de groene appel.
  3. Meng nu de tonijn en de appelstukjes met de dressing en 1 eetlepel zure room.
  4. Doe in 4 vormpjes of dresseerringen en werk af met een schijfje tonijn, een blauw besje, enkele stukjes appel en een blaadje zuring

Gelijkaardige recepten

Gevulde omelet
Ingezonden door een fan

Gevulde omelet

Voorbereiding: 15 mins

Carpaccio van courgettes met pompelmoes en Lea & Perrins dressing
Origineel Lea & Perrins recept
Origineel Lea & Perrins recept

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was