- 10
minVoorbereidingstijd - 4
perPorties
Receptenoverzicht
- Inzender naamPeter Vandommele
- Type receptVegetarisch
- MoeilijkheidsgraadGevorderd
- GerechtHapjes, Voorgerecht
- IngrediëntenGroenten, Vis
- Aantal personen4 personen
Ingrediënten
- Olie
- Eigeel
- Peper en zout
- Lea & Perrins
- Tonijn
- Groene appel
- Zure room
- Blauwe besjes en blaadjes zuring
Stappen
- Maak een dressing met het eigeel, peper en zout, Lea&Perrins en de olie.
- Snij de tonijn in kleine blokjes en doe hetzelfde met de groene appel.
- Meng nu de tonijn en de appelstukjes met de dressing en 1 eetlepel zure room.
- Doe in 4 vormpjes of dresseerringen en werk af met een schijfje tonijn, een blauw besje, enkele stukjes appel en een blaadje zuring
Gelijkaardige recepten
Kruidige Lea & Perrins pompoensoep
Voorbereiding: 30 mins
Carpaccio van courgettes met pompelmoes en Lea & Perrins dressing
Voorbereiding: 20 mins
Gaspacho
Voorbereiding: 20 mins