• 45
    min
    Voorbereidingstijd
  • 2
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamSander Van Gompel
  • Type receptBBQ
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHoofdgerecht
  • IngrediëntenVlees
  • Aantal personen2 personen

Ingrediënten

  • 2 gekruide ribstukken
  • 4 eetlepels Lea & Perrins Worcestersaus
  • 4 eetlepels siroop
  • 2 eetlepels mosterd
  • 2 eetlepels tomatenketchup
  • 2 eetlepels Provençaalse kruiden
  • Een snuif cayennepeper

Stappen

  1. Verwarm je gasbarbecue of oven voor op +/- 120 graden.
  2. Plaats de ribstukken een uur lang in de gesloten bbq of oven met de holle zijde naar beneden.
  3. Meng ondertussen de overige ingrediënten tot een egale massa.
  4. Leg daarna de stukken op een groot vel aluminium folie en bestrijk royaal met de bbq glaze.
  5. Pak ze in en leg ze (opnieuw met de holle zijde naar onder) gedurende 2 uur in de warmte.
  6. Na twee uur haal je ze voorzichtig uit de folie en bestrijk je ze aan de bovenzijde een tweede keer met de rest van de glaze
  7. Na nog eens een halfuur - dit keer op een temperatuur van 200 graden - zijn ze klaar en zal het vlees van de ribben smelten!

Gelijkaardige recepten

Bloemkoolburger met Lea & Perrins Worcestersaus
Ingezonden door een fan
Lea & Perrins BBQ rub
Ingezonden door een fan

Rub

Voorbereiding: 10 mins

Hot & spicy varkensribbetjes
Ingezonden door een fan

Hot & spicy varkensribbetjes

Voorbereiding: 40 mins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was