• 45
    min
    Voorbereidingstijd
  • 4
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamLea & Perrins
  • Type receptSoep
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtVoorgerecht
  • IngrediëntenGroenten
  • Aantal personen4 personen

Ingrediënten

  • 1 l groentebouillon
  • 1 kg pompoen
  • 4 wortelen
  • 2 persappelsienen
  • 1 rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • enkele takjes bladpeterselie
  • 2 el geroosterde pompoenpitten (gehakt)
  • 4 el Lea & Perrins Worcestersaus
  • 2 el olijfolie
  • 1/2 el kerriepoeder
  • 1 tl sambal oelek
  • peper
  • zout

Stappen

  1. Schil de pompoen, wortelen, ui en knoflook en snij in kleine stukken.
  2. Fruit de ui en het knoflook in de olijfolie tot de ui glazig is en voeg dan de pompoen en stukken wortel toe. Laat 2 minuten stoven met de kerriepoeder en sambal oelek tot de aroma’s vrijkomen. Blus met de groentebouillon.
  3. Laat koken tot de groenten zacht zijn. Mix de soep fijn en voeg het sap van 2 appelsienen en Worcestersaus toe. Voeg indien de soep te dik is nog wat groentebouillon toe.
  4. Kruid naar eigen smaak bij met extra Lea & Perrins Worcestersaus, peper en zout. Werk af met geroosterde pompoenpitten, bladpeterselie en enkele druppels Lea & Perrins Worcestersaus.

Gelijkaardige recepten

Lea & Perrins Vegetarische Martino
Ingezonden door een fan TOP

Broodje vegetarisch martino

Voorbereiding: 10 mins

Carpaccio van courgettes met pompelmoes en Lea & Perrins dressing
Origineel Lea & Perrins recept
Zomerse tomatencarpaccio
Ingezonden door een fan

Zomerse tomatencarpaccio

Voorbereiding: 10 mins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was