- 45
min Voorbereidingstijd
- 2
per Porties
Receptenoverzicht
- Inzender naamSander Van Gompel
- Type receptBBQ
- MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
- GerechtHoofdgerecht
- IngrediëntenVlees
- Aantal personen2 personen
Stappen
-
Verwarm je gasbarbecue of oven voor op +/- 120 graden.
-
Plaats de ribstukken een uur lang in de gesloten bbq of oven met de holle zijde naar beneden.
-
Meng ondertussen de overige ingrediënten tot een egale massa.
-
Leg daarna de stukken op een groot vel aluminium folie en bestrijk royaal met de bbq glaze.
-
Pak ze in en leg ze (opnieuw met de holle zijde naar onder) gedurende 2 uur in de warmte.
-
Na twee uur haal je ze voorzichtig uit de folie en bestrijk je ze aan de bovenzijde een tweede keer met de rest van de glaze
-
Na nog eens een halfuur - dit keer op een temperatuur van 200 graden - zijn ze klaar en zal het vlees van de ribben smelten!
Gelijkaardige recepten
Ingezonden door een fan
Ingezonden door een fan
Ingezonden door een fan