• 20
    min
    Voorbereidingstijd
  • 4
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamNatacha Préaux
  • Type receptVlees
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHoofdgerecht
  • IngrediëntenVlees
  • Aantal personen4 personen

Ingrediënten

  • 50 g rijst
  • 3 kleine wortelen
  • 1 sjalot
  • 3 jonge uitjes
  • 100 g witte champignons
  • Arachide olie
  • 200 g varkens- en rundsgehakt
  • 5 soeplepels Worcestersaus
  • 8 eieren
  • Peper

Stappen

  1. Kook de rijst 10 minuten in kokend water en laat uitdruipen. Snij de wortels en sjalot in stukjes. Maak de champignons en de jonge uitjes proper en hak ze in stukjes. 
  2. Warm 2 soeplepels olie op in een pannetje. Doe de champignons erbij, voeg de sjalot en de wortelen toe en laat 5 minuten bakken.
  3. Voeg het vlees toe, plet en maak los met een vork. Voeg dan de rijst, de jonge uitjes, de Worcestersaus en de peper toe en laat 3 minuutjes koken. Hou het warm.
  4. Maak 4 omeletrolletjes met 2 eieren per rolletje in een pan met olie. Vul het binnenste van elke omelet op met de klaargemaakte vulling en rol dan de omelet terug op.
  5. Dien op met een beetje sla en enkele partjes limoen. 

Gelijkaardige recepten

Kippenspies met avocado-salsa en pitabrood
Origineel Lea & Perrins recept
Bloemkoolburger met Lea & Perrins Worcestersaus
Ingezonden door een fan
Steak Tartaar
Origineel Lea & Perrins recept

Steak Tartaar

Voorbereiding: 25 mins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was