- 20
minVoorbereidingstijd - 4
perPorties
Receptenoverzicht
- Inzender naamLea & Perrins
- Type receptSaus
- MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
- GerechtHoofdgerecht
- IngrediëntenVis
- Aantal personen4 personen
Ingrediënten
- 1 kleine sjalot
- olie
- 2 bussels waterkers
- peper en zout
- 4 zeetongen (16 filets)
- 2 limoenen
- 2 eetlepels Lea & Perrins Worcestersaus
- enkele klontjes ijskoude boter
Stappen
- Snipper de sjalot zeer fijn en bak glazig in wat olie. Voeg de blaadjes waterkers toe en roerbak kort. Breng op smaak met peper en zout.
- Leg de tongfilets met de velkant naar boven op een plank, verdeel er de groenten over en draai om. Stoom de visrolletjes gaar in 6 à 8 minuten.
- Breng het limoensap met de Lea & Perrins Worcestersaus aan de kook, neem van het vuur en meng er in verschillende stappen de boter door.
- Tip: lekker met een fris slaatje en gestoomde rijst.
Gelijkaardige recepten
Gribichesaus
Voorbereiding: 10 mins