• 20
    min
    Voorbereidingstijd
  • 4
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamLea & Perrins
  • Type receptSaus
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHoofdgerecht
  • IngrediëntenVis
  • Aantal personen4 personen

Ingrediënten

  • 1 kleine sjalot
  • olie
  • 2 bussels waterkers
  • peper en zout
  • 4 zeetongen (16 filets)
  • 2 limoenen
  • 2 eetlepels Lea & Perrins Worcestersaus
  • enkele klontjes ijskoude boter

Stappen

  1. Snipper de sjalot zeer fijn en bak glazig in wat olie. Voeg de blaadjes waterkers toe en roerbak kort. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Leg de tongfilets met de velkant naar boven op een plank, verdeel er de groenten over en draai om. Stoom de visrolletjes gaar in 6 à 8 minuten.
  3. Breng het limoensap met de Lea & Perrins Worcestersaus aan de kook, neem van het vuur en meng er in verschillende stappen de boter door.
  4. Tip: lekker met een fris slaatje en gestoomde rijst.

Gelijkaardige recepten

Gribichesaus
Ingezonden door een fan

Gribichesaus

Voorbereiding: 10 mins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was