- 20
minVoorbereidingstijd - 4
perPorties
Receptenoverzicht
- Inzender naamLea & Perrins
- Type receptDip / Dipsaus
- MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
- GerechtHapjes, Voorgerecht
- IngrediëntenVis
- Aantal personen4 personen
Ingrediënten
- 12 reuze zoetwater garnalen (scampi’s)
- 1 mango
- 1 eetlepel mosterd
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels mascarpone
- peper
- 1 eetlepel Lea & Perrins Worcestersaus
- 2 eetlepels bloem
- 1 ei
- 1,5 dl ijskoud spuitwater
Stappen
- Pel de scampi zonder de staartschubben te verwijderen. Haal de darmkanaaltjes weg.
- Schil en ontpit de mango. Snij hem in stukjes en pureer/mix met de mosterd, olijfolie, mascarpone, peper en Lea & Perrins Worcestersaus. Voeg extra Lea & Perrins Worcestersaus toe voor een pittige dipsaus.
- Meng bloem, ei en spuitwater tot een glad beslag.
- Haal de scampi’s door het beslag en frituur ze tot ze goudgeel zijn.
- Laat de scampi’s uitlekken op keukenpapier. Schik ze op een bordje en dien op met de dipsaus
- Tip: maak het beslag niet op voorhand, dan blijft het luchtig tijdens het frituren.
Gelijkaardige recepten
Fajita’s met kip
Voorbereiding: 10 mins