• 20
    min
    Voorbereidingstijd
  • 4
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: Geen commentaar
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamLea & Perrins
  • Type receptBroodje
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHoofdgerecht
  • IngrediëntenVlees
  • Aantal personen4 personen

Ingrediënten

  • 4 meergranen broodjes
  • 125 g roomkaas
  • 50 g jonge spinazieblaadjes
  • 4 plakjes rauwe ham
  • 8 eieren
  • 4 el gehakt bieslook
  • 1 el Lea & Perrins Worcestersaus
  • 1 el versgemalen peper
  • zout

Stappen

  1. Was en droog de jonge spinazieblaadjes. Klop de eieren los, voeg bieslook, Lea & Perrins Worcestersaus, peper en zout toe.
  2. Laat boter smelten in een grote pan, plaats daarin twee ronde metalen vormpjes van 8 à 10 cm diameter en 4 cm hoogte. Giet de eieren tot halverwege en laat 2 minuten bakken.
  3. Haal de vormpjes weg, draai de omelet om en laat nog een minuutje bakken. Herhaal tot alle omeletten klaar zijn.
  4. Besmeer 1 zijde van het broodje met de roomkaas. Beleg met de jonge spinazie, rauwe ham en de omelet burger. Sluit en serveer onmiddellijk.

Gelijkaardige recepten

Broodje met knoflook-amandel dip & ham
Origineel Lea & Perrins recept
Lea & Perrins Vegetarische Martino
Ingezonden door een fan TOP

Broodje vegetarisch martino

Voorbereiding: 10 mins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *