• 30
    min
    Voorbereidingstijd
  • 3
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamLea & Perrins
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHoofdgerecht
  • IngrediëntenVis
  • Aantal personen3 personen

Ingrediënten

  • 50 g gedroogd wit broodkruim
  • 50 g gemalen Parmezaanse kaas
  • 1 koffielepel bloem
  • 50 g boter
  • 1 eetlepel Lea & Perrins Worcestersaus
  • 4 kabeljauwhaasjes van 150 g
  • 1 courgette

Stappen

  1. Meng het broodkruim met de kaas, bloem, boter en Lea & Perrins Worcestersaus.
  2. Leg het mengsel tussen 2 bladen boterpapier en rol het heel dun uit met behulp van een deegrol. Laat opstijven in de koelkast.
  3. Snij de broodkruimmix in plakken en bedek er elk kabeljauwhaasje volledig mee.
  4. Schik de vis op een vel boterpapier en gaar hem 8 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C. Plaats de vis nog 2 minuten onder de grill.
  5. Dien op met gestoomde courgettesliertjes.
  6. Tip: reken voor niet-ontdooide kabeljauwhaasjes 16 minuten gaartijd.

Gelijkaardige recepten

Kruidige Lea & Perrins pompoensoep
Origineel Lea & Perrins recept

Kruidige Lea & Perrins pompoensoep

Voorbereiding: 30 mins

Broodje met knoflook-amandel dip & ham
Origineel Lea & Perrins recept
Tagliatelle Cathy Peiremans
Ingezonden door een fan

Tagliatelle Cathy Peiremans

Voorbereiding: 20 mins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was