• 60
    min
    Voorbereidingstijd
  • 2
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: no comments
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamMady Decuypere
  • Type receptVlees
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHoofdgerecht
  • IngrediëntenVlees
  • Aantal personen2 personen

Ingrediënten

  • Rundsschenkel
  • 300 g wortels
  • 2 uien
  • 2 el
  • Mosterd
  • 1 cl Worcestersaus
  • Olijfolie
  • Zwarte peper
  • Zeezout

Stappen

  1. Neem een pan die je laat warm worden. maar doe er geen boter of olie in (droogbakken).
  2. Daarin leg je de schenkel die je in stukjes van 5 cm gesneden hebt, gekruid met zwarte peper en zeezout.
  3. Laat het vlees 8 minuten bakken zodat het langs de buitenzijde goed bruin is.
  4. In een andere pan doe je een beetje olijfolie en daarin leg je de wortels die je in stukken van 4 cm gesneden hebt, samen met de 2 uien (in 4 gesneden en de laagjes uit elkaar getrokken).
  5. Je laat dit een paar minuutjes stoven.
  6. Daarna kieper je het vlees bij de wortels, je doet er de Worcestersaus bij, de mosterd en de 800 ml kokend water.
  7. Een keer goed roeren en daarna deksel op de pan en in een voorverwarmde oven van 160° plaatsen gedurende 4 uur.
  8. Na 4 uur zal je verstomd staan van wat een heerlijke schotel je klaargemaakt hebt.

Gelijkaardige recepten

Tartaar op Italiaanse wijze
Ingezonden door een fan

Tartaar op Italiaanse wijze

Voorbereiding: 15 mins

Omurice (Japanse omelet) met Worcestersaus
Ingezonden door een fan
Lea & Perrins Varkenshaasje
Ingezonden door een fan

Varkenshaasje Boursin/Worchester

Voorbereiding: 30 mins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Your rating was