• 20
    min
    Voorbereidingstijd
  • 4
    per
    Porties
  • Gebruikersreview: Geen commentaar
  • Gebruikersscore

Receptenoverzicht

  • Inzender naamLea & Perrins
  • Type receptDip / Dipsaus
  • MoeilijkheidsgraadGemakkelijk
  • GerechtHapjes, Voorgerecht
  • IngrediëntenVis
  • Aantal personen4 personen

Ingrediënten

  • 12 reuze zoetwater garnalen (scampi’s)
  • 1 mango
  • 1 eetlepel mosterd
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels mascarpone
  • peper
  • 1 eetlepel Lea & Perrins Worcestersaus
  • 2 eetlepels bloem
  • 1 ei
  • 1,5 dl ijskoud spuitwater

Stappen

  1. Pel de scampi zonder de staartschubben te verwijderen. Haal de darmkanaaltjes weg.
  2. Schil en ontpit de mango. Snij hem in stukjes en pureer/mix met de mosterd, olijfolie, mascarpone, peper en Lea & Perrins Worcestersaus. Voeg extra Lea & Perrins Worcestersaus toe voor een pittige dipsaus.
  3. Meng bloem, ei en spuitwater tot een glad beslag.
  4. Haal de scampi’s door het beslag en frituur ze tot ze goudgeel zijn.
  5. Laat de scampi’s uitlekken op keukenpapier. Schik ze op een bordje en dien op met de dipsaus
  6. Tip: maak het beslag niet op voorhand, dan blijft het luchtig tijdens het frituren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *